Michael Zazzio om Region Kronobergs politiker: ”Ett helt gäng riktiga pantskallar”

Bild på Michael ZazzioMichael Zazzio, forskare på Tinnitus och hyperakusi, vilken läkemedelsmaffians pedofilerVoF tycks raljera ovetenskapligt mot på Flashback, menar i följande samtal att våra politiker är för korkade för att följa lagen: https://rumble.com/vns1kv-ystein-rnne-187-regeringen-vill-frgifta-barnen-ocks.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=oysteinronne&ep=1

Kan det vara tvärtom? Är det vi som är för korkade, när medierna får oss att tro att lagen upprätthålls och att lagarna därmed alltså gäller? Är det vi som tror att vi har en demokrati och rättsstat, men i själva verket befinner oss i en demokratur, men är för korkade för att förstå det?

Bild på Vilhelm Moberg”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.”
/ Vilhelm Moberg

Vår käre Che Guevara, har fortfarande helt rätt, anser jag, och många vaknar nu och inser behovet av demontera bank-gangstrarnas fusk. På Island lyckades folket på ett fredligt sätt att bli av med dem och Island har återhämtat sig väl. Demokratin, över hela världen, vinner snart tror jag, både över fascistisk sekterism och nya fascistiska ideologier som försöker splittra oss åt globalisterna.

Moderna män och kvinnor med grundläggande utbildning och mod accepterar enbart riktig demokrati och verklig yttrandefrihet, inte diktaturfasoner, inte korrumperade politiker, inte bank-gangsters som profiterar på oskyldiga barns lidande.

Bild på Che Guevara”Där en regering har kommit till makten genom någon form av folkomröstning, falsk eller inte, och åtminstone bevarar ett intryck av rättsstatens principer, kan gerillans utbrott kan inte främjas, eftersom möjligheterna till en fredlig kamp ännu inte har uttömts.”
/ Che Guevara

Bevarar de ett intryck av rättsstatens principer? Det anser inte jag. Vad anser du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s